al Language

Bllogu i informatave për kredi në Zvicër

Kredia personale është ende e pranishme në Zvicër, pavarësisht nga fakti që shumë njerëz këtë nuk e dinë. Gati një e gjashta e popullsis kanë një kredi në Zvicër, e cila paraqet një normë të madhe vjetore. Rreth 500,000 kontrata të kredisë janë bërë ç’dovit në Zvicër, e cila do të thotë rreth 8 miliard frang ( CHF ) konsum përmes kredive.

Ky bllog ofron një fushë t’gjerë të artikujve dhe në përgjithësi rreth financave në Zvicër . Nëpërmjet informatave tona, ne ju ofrojm këshilla të ndryshme për marrjen e një kredie të lehtë, dhe me kushte më të mira. Ne spjegojmë se cilat kritere duhet të plotsohen, në mënyr që kërkesa juaj për kredi mos t’refuzohet.

Kjo faqe ka për qëllim, që sa më mirë t’ju informojë për kredinë dhe për aplikime online. Cilat jan mundësit për marrjen e një kredie online? Sa është shuma maximale që mund të merrni? Për sa kohë duhet të kthej kredinë? Cilat jan mënyrat për tju shmangur problemeve të mundshme me kredi? Për informacione dhe këshilla të tilla mund të drejtoheni në Infocredit, e cila ju jep njohuri të përgjithshme për kredinë.


Warning: Use of undefined constant words – assumed ‘words’ (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/clients/a92d74d518852c86061b5078e4603594/infocredit/wp-content/plugins/insert-php/includes/shortcodes/shortcode-insert-php.php(25) : eval()’d code on line 10
(Français) Obtenir de l'argent en ligne: un moyen simple et sécurisé
No thumbnail available

Comment trouver une entreprise régionale en Suisse?

Saviez-vous qu’il existe plus de 300’000 petites et moyennes entreprises en Suisse? Dès lors comment trouver rapidement une adresse ou un contact parmi la multitude de sociétés helvétiques? Les annuaires [Lire plus…]
Prêt entre particuliers: comment ça fonctionne?

Prêt entre particuliers: comment ça fonctionne?

Le prêt entre particulier, aussi connu sous la forme anglais de “p2p lending” permet de négocier aux enchères sur internet, des petits crédits entre particuliers. En Suisse, la plateforme Cashshare.ch [Lire plus…]
Une piscine chez soi

Une piscine chez soi

Avoir une piscine chez soi est un rêve que de nombreuses personnes en Suisses réalisent! Que ce soit au moment de construire sa maison ou quelques années après avoir acquis [Lire plus…]
Votre sponsor régional

Votre sponsor régional

Il n’est pas toujours facile de trouver un financement pour réaliser les projets de votre association culturelle ou sportive. Savez-vous que notre partenaire Multicrédit soutient activement les activités de votre [Lire plus…]